Je authentieke persoonlijkheid

Ontdek je ongekende mogelijkheden door je(onbekende) authentieke talenten!

Beheerst de omgeving je leven en werk en is je ego vooral bezig met overleven? Of wil je een authentieke persoonlijkheid die de regie in handen heeft? In dit programma ontwikkel je een zelfbewuste krachtige persoonlijkheid die dienend is aan zijn omgeving. Je bent bevrijd van oude patronen of trauma’s, vaak nog afkomstig uit je opvoeding. Vermoeidheid verandert in een krachtige energieregulatie. Jouw echte talenten worden zichtbaar, waarvan je wellicht nu nog geen weet van hebt.
Onder grote druk blijf je de juiste keuzes maken en optimaal en gefocust presteren.

Je wilt je echte talent gaan gebruiken en/of een totaal andere kant van jezelf ontwikkelen. Iets in jou of iets in je omgeving heeft dit tot nu toe tegengehouden. Daar brengt dit programma verandering in. Je gaat jouw belemmeringen, obstakels en hardnekkige patronen van jezelf opruimen en loslaten. Je wordt getraind in het in de praktijk brengen van jouw authentieke vaardigheden aan, waarvan je van sommigen niet van te voren niet wist dat je ze had. Kortom een programma waarin heel veel energie bij vrijkomt.
Met dit programma ontwikkel je een stevige persoonlijkheid, die zich vrij voelt en vol energie zit om jouw toekomst vorm en inhoud te geven.

We gebruiken maar 35% van onze persoonlijkheid.
Meer dan 50% hiervan zijn overlevingspatronen!!!

Van ego naar persoonlijkheid
Het merendeel van jouw authentieke persoonlijkheid heb je onderdrukt.
Transformeer je ego naar je authentieke persoonlijkheid!

Na het volgen van dit programma zul je zien dat jouw vernieuwde inbreng niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor anderen, je organisatie of de samenleving.

Je Authentieke Persoonlijkheid: de praktijk

Het resultaat

Praktische zaken