Klaas Michiel Elema

Klaas-Michiel ElemaKlaas Michiel Elema heeft een marketing- en salesachtergrond. Zijn loopbaan begon in zijn familiebedrijf. Een bedrijf waar iedereen altijd alles moest kunnen en doen. Zoals dat gaat in een kleine onderneming. Het ene moment was hij de chauffeur het andere moment de directeur.

Zijn carrière kreeg een boeiend vervolg in de telecomsector waar hij als Manager Sales Consumentenmarkt zijn pragmatische aanpak en ondernemerschap inbracht.

In 2010 volgde de overstap naar organisatieadvies o.a. in het onderwijs. In de diversiteit van de opdrachten die hij uitvoert overziet hij de dynamiek van het speelveld en zoekt naar het verbinden van de juiste mensen en hun gemeenschappelijke belangen om te komen tot vernieuwing en resultaten. Hij combineert ‘klassieke’ managementmethoden met nieuwe denkbeelden en durft buiten de gebaande paden te treden om het gewenste resultaat te bereiken.

Klaas Michiel heeft ervaring als adviseur, procesbegeleider en manager/ directeur in de profit- als in de non-profit sectoren.

Klik hier om zijn persoonlijke verhaal te lezen over authenticiteit...